Oldal kiválasztása

Hogyan pörgesd fel a vállalkozásodat?

A 2019, 2020-21-es verzió után már kapható az
e-bookom legújabb változata!

5 990 Ft

Miért írtam ezt a könyvet és mire számíthatsz ha követed a leírtakat?

Azért írtam ezt a könyvet nektek, mert már többen fordultatok hozzám tanácsért:

t

“Hogy csináltad?”,

t

“Hogy csináljam?”,

t

“Hogy induljak el?”

Így összefoglaltam azokat a fontos dolgokat, amiket én megtettem az utóbbi években, aminek következtében a statisztikáim egyre csak emelkedtek.

A statisztikáid nőni fognak, a vállalkozásodat bestabilizálod és rengeteg emberrel megismerteted. A közösségi média és a weboldalad által személyes márkát építesz, ha alkalmazod az általam leírtakat.

Annyi ügyfeled, és megrendelésed lesz amennyit csak akarsz. És a vállalkozásod annyira pörög majd fel, amennyire te szeretnéd.

Miről írok a könyvben?

^

Milyen felületeket hozz létre, hogy vállalkozásod ismert legyen.

^
Hogyan tudod a statisztikáidat úgy megnövelni, hogy a bevételed tervezhető legyen minden egyes hónapban vállalkozóként.
^
Hogyan használd ki az online felületeket arra, hogy széles körben megismertesd a tevékenységedet.
^
Hogyan szerezz ügyfeleket hatékonyan, akik vásárolni fognak tőled.
^
Melyek azok a közösségi média platformok, amelyek használnod kell, ha sikeres szeretnél lenni. Ezek használatát részletesen meg is tanítom neked.
^
Hogyan tudod elérni, hogy az ügyfeleid elégedettek legyenek.

Fejezetek

 

Bemutatkozás
Bevezető
Social média, avagy a közösségi média csatornák és a weboldalad
Weboldalad
Facebook
Instagram
Linkedin
TikTok
YouTube
Közösségi média hálózat
Stratégia
Elégedett ügyfelek
Feladatod

 

Fejezet

Oldal

A könyvben a sikeres akcióimat osztom meg veled, hogy neked már a kitaposott úton kelljen haladni. Ezért sok pénzt is elkérhetnék, ám azt szeretném, hogy a könyv sok embernek segítsen, főleg azoknak, akik most indítják a vállalkozásukat.

Akik már olvasták

Olvasd el mit mondtak azok az emberek akik már olvasták az e-bookot!

{

Hídvéghy Tímea - Cashflow Mérnök

Orsi könyve nagyon jó. Engem kifejezetten az Instagram felépítése érdekelt, mivel a cégben a fő promóció már fel van építve, de akartam egy saját vonalat is indítani. Miután elolvastam és elkezdtem csinálni, ami benne van, az insta fiókomat alig 3 hét alatt 200 követöről közel 1100ra felnöveltem és folyamatosan nő. Tényleg működik, ami benne van.

{

Vámos Nóra - Nallure Cosmetics tulajdonos

Őszintén ajánlom Orsi könyvét, nincs benne mellébeszélés érthető, és alkalmazható.
Ránéztem , ha nem kommunikálom megfelelő mennyiségű platformon a termékem sokkal lassabban ismerik meg. Nem lesz annyi érdeklődés a kozmetikumaim felé.
Tetszik, és használni fogom  egyértelmű, hogy bevétel növelő a hatása, köszönöm!

{

Szabó Ákos - Vitabull Kennel

Köszönöm, hogy elolvashattam a gondolataidat! Nagyon praktikus, érthetően megfogalmazott, gyakorlatias tanácsokat kapunk tőled, amiket ténylegesen és azonnal alkalmazhatunk a vállalkozásunk felpörgetéséhez! Kifejezetten tetszik az egyszerűsége annak, ahogy átadod a tudást! Ajánlom mindenkinek, aki azt szeretné, hogy a mutatók meglóduljanak egy magasabb tartományba!

{

Tompa Tamás - honlapkészítő

Nagyon érdekesnek találtam Orsi könyvét. Aktívan használom a Facebookot és az Instagramot, de még nekem is rengeteg új ötletet adott a könyv a használatukról, amiket alig várom, hogy kipróbálhassak. Biztos vagyok benne, hogy a könyv segítségével most felpezsdítem a közösségi média jelenlétemet. Orsi nagyon jól összefoglalja a vállalkozó feladatait is, ezek tudatában szerintem nincs olyan vállalkozás, amit ne lehetne sikerre vinni. Köszönöm a rengeteg ötletet és a sok gyakorlati példákat! Alig várom, hogy csinálhassam őket!

Az e-book 5990 Ft-ba kerül.

Túl drága? Mi van, ha én már mindent tudok, ami a könyvben le van írva?

4990 Ft-ért jóformán egy ebédet tudsz elfogyasztani valamelyik plázában. Megér neked egy ebéd árát az, hogy megtudd hogyan pörgesd fel a vállalkozásod 2021-ben, és hogy mik azok a sikeres akciók, amik garantálják ezt? Én ennyit mindenképp belefektetnék.

Ha pedig nem tudod hasznosítani a könyvben leírt ötleteket, akkor az e-book árát a megvásárlástól számított 10 napon belül 100%-ban visszafizetem neked. Legyen enyém a kockázat!