Oldal kiválasztása

Válassz ki egy olyan posztot, amelyik jó elérést produkált. Ez az, amelyik legjobban tetszett a közönségednek, és hirdesd meg!

Ha vállalkozó vagy, akkor a képaláírás legyen mindenképp olyan, ami a vállalkozásoddal kapcsolatos. Linket nem kell tenned a leírásba, azt majd a hirdetésben fogjuk beállítani.

Írd meg úgy a szöveget, hogy utólag már ne kelljen változtatni, ugyanis a hirdetett posztokat utólag nem lehet módosítani!

Kattints a “kiemelés” gombra.

A legelső dolog, amit ki kell töltened, hogy hova irányítsa az embereket, akik rákattintanak a hirdetésedre. Ez lehet a profilod, a webhelyed, vagy direkt üzenet.

Ha a profilod látogatottságát, valamint a követőid számát szeretnéd növelni, és nincsen olyan webhelyed amit hirdetni szeretnél, akkor válaszd a profilom opciót.

Ha a weboldaladra szeretnéd terelni az embereket, akkor válaszd a webhelyedet.

Ha viszont azt szeretnéd, hogy rögtön üzenetet írjanak, akkor kattints a direkt üzenetekre.

Ezután állítsd be a célközönségedet. (hol éljen, férfi/nő, hány éves)

Ezután pedig állítsd be a hirdetési keretet, vagyis, hogy hány nap alatt mennyi összeget fogsz elkölteni.

Ezután már csak a fizetést kell beállítani. Én a PayPal fizetési módot ajánlom, mert ez a legbiztonságosabb fizetési mód online. Javaslom neked is, hogy hozz létre egy PayPal fiókot, amivel máshol is tudsz fizetni.

Kiemelés létrehozása, és máris fut a hirdetésed, miután leellenőrizték.

Ez rendkívül fel fogja pörgetni az Instagramodat, megtalálja a célközönségedet.

Javaslom a hirdetést egy ingyenesen letölthető anyagodra célozni, melynek célja a feliratkoztatás!

Bővebben a feliratkoztatásról, és az online eladásról, az online felületeken való szereplésről az első e-bookomban írok, melyet ezen a linken tudsz elérni: www.hornyakorsolya.com/e-book

Az instagramon követsz már? @hornyakorsi

Ha szeretnél véleményvezérré válni az Instagramon, olvasd el a második e-bookomat! Itt tudod megrendelni: www.hornyakorsolya.com/instagram