Oldal kiválasztása

Ma már egy olyan digitális világban élünk, ahol az emberek többsége jelen van az interneten, és a közösségi médián. 

Ahhoz, hogy megismerjenek, és online szerezz ügyfeleket, vagy eladd a termékeidet, kommunikálnod kell. Mégpedig sokat. A lehető legtöbbet, a legtöbb helyen, és persze megfelelően tálalva. 

Minél többet kommunikálsz minél több csatornán, annál többen fognak ismerni, és annál többen fognak vásárolni tőled.

Nem is beszélve arról, hogy az internet adta lehetőségeknek köszönhetően hamar nemzetközi vizekre lehet evezni. 

Szeretném neked megmutatni, hogyan használd ki a közösségi média felületeket és a többi online platformot, hogy a termékedet/ szolgáltatásodat megismertesd a közönségeddel.

Szeretném Neked bemutatni, hogy én hogyan csináltam a fent leírtakat, szeretném ha látnád komplexen a social média használatát, és fontosságát. 

Ebben a könyvben összefoglalom neked, hogyan alkalmaztam a social médiát és a weboldalamat arra, hogy felépítsek egy személyes brandet, hogy jó PR-om legyen, hogy az embereknek én jussak először eszükbe ha a szakmámról van szó. És mindezt elég gyorsan. 

A legfontosabb dolog tehát, hogy kommunikálj! Merj kommunikálni! (később bővebben is kifejtem, hogy mit és hogyan)
El kell kápráztatnod a közönségedet, láttasd velük, hogy komolyan veszed a vállalkozásodat. Sugározzon belőled és a posztjaidból, hogy szereted amit csinálsz. 

A profizmust kell tükröznöd, hogy hiszel a termékedben, szolgáltatásodban, és tudod hogy ez a legjobb amit kaphatnak. Ezt át kell tudnod adni a célközönségednek. Ehhez egységes designt, stílust kell kialakítanod, ami a te egyediségedet, egyéniségedet tükrözi. Ha bárhol szembetalálkoznak a reklámoddal, akkor tudják, hogy te vagy. Legyen esztétikus, amire jó ránézni, ami odavonzza a szemet. Ötletes, érdekes, szórakoztató, amin nem görget tovább. 

Végzetes hiba, ha azt hiszed a túl sok promóció ellenszenves. Merj kommunikálni, merd elmondani ki vagy, mit csinálsz. Hidd el hogy a terméked/szolgáltatásod a legjobb a célközönségednek és ezt sugallja is az összes kommunikációd. Szinte a csapból is neked kell folynod, hogy igazán sikeres legyél! 

Az e-book folytatása itt: www.hornyakorsolya.com/e-book

Az instagramon követsz már? @hornyakorsi

Ha szeretnél véleményvezérré válni az Instagramon, olvasd el a második e-bookomat! Itt tudod megrendelni: www.hornyakorsolya.com/instagram