Oldal kiválasztása

Az Instagram mára a legjobban terjeszkedő közösségi csatorna, és egy nagyon jól használható marketing eszköz. 

Az Instagram felhasználók száma 1 milliárdra tehető, a magyar felhasználók száma ebből körülbelül 2 millió, és statisztikai adatok alapján az emberek többsége már sokkal többet Instagramozik mint Facebookozik.

Szerintem nagyon fontos és elengedhetetlen dolog, hogy ma egy cég fent legyen az Instagramon, mert ez tényleg egy rendkívül jó marketing eszköz, és emellett óriási PR értékkel bír, ha van egy jól felépített Instagram fiókod.

Cégedet remekül be tudod mutatni fotókkal vagy idézetekkel, információkkal képek és videók formájában. Rengeteg emberhez el tud érni, ha tényleg jól fel van építve.

Kár lenne kihagyni az Instagram adta lehetőségeket. Nagyon nagy erő rejlik benne, úgyhogy kezdd el még ma, mert lehet, hogy a konkurenciád már fent van!

Ha fiatal vagy, akkor is remek lehetőség az Instagramon ismeretséget szerezni, ugyanis ha ismernek, akkor később sokkal könnyebben tudsz elindítani egy vállalkozást, sokkal nagyobb előnnyel fogsz indulni, mint az, akit nem ismernek.

Ráadásul ha közkedvelt vagy ezen a közösségi platformon, akkor cégek is meg fognak keresni téged, hogy szponzoráljanak, termékeket adnak, hogy cserébe reklámozzad azokat. A posztokért fizetnek is, és annál többet fizetnek, minél népszerűbb vagy.

Így érdemes azon elgondolkoznod, hogy már most felépítsd a személyes márkádat az Instagramon, hogy a jövőben sokkal könnyebb dolgod legyen majd.

Ha népszerű vagy, az azt jelenti, hogy van elég kapcsolati tőkéd, és ez néha sokkal fontosabb, mint hogy anyagi tőkéd legyen.

Sok fiatal azért nem tud elindulni az életében bármilyen vállalkozással, mert nincsen anyagi tőkéje.

De az Instagram adta lehetőségeknek köszönhetően lehet kapcsolati tőkét, és az is aranyat ér!

Lendülj tehát bele, szerezz követőket, rajongókat, és elegendő kapcsolati tőkét ahhoz, hogy sikeressé tudj válni az életben! Építsd fel a személyes márkásad az instagram által.

Ehhez nyújtok neked segítséget az oktatóanyagommal, amit itt tudsz megrendelni: 

www.hornyakorsolya.com/instagram